Mjuzikl Naša bila štorija u Zagrebu

Bila noć na Trgu bana Jelačića!
4. travnja 2017.
Skupština udruge Naš Hajduk
23. svibnja 2017.
nasa bila storija

Pjesma Naprid bili koju su Goran Karan i Nenad Ninčević darovali Hajduka dio je mjuzikla.  Nakon sjajne izvedbe u Splitu s kojom su oduševili sve, Naša bila štorija preksutra (11.5.) dolazi u Zagreb. Publika je u Splitu pokazala koliko joj se svidio mjuzikl Naša bila štorija, dočekala je kraj koncerta na nogama pjevajući i plešući, a ovacije su trajale dvadeset minuta.

Radnja se odvija u sedamdesetim godinama, a u središtu radnje je mladi par – direktorova kći Ane Carić (Severina) i nogometaš “Hajduka” Duje Duplančić (Goran Karan). Splitska izvedba izazvala je oduševljenje, a mediji su ga proglasili ‘mjuziklom bez ijedne krive note’.

Ovaj veliki projekt je okupio sjajnu zvjezdanu postavu i broji čak 34 izvođača na pozornici gdje glavne uloge imaju Severina, Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Mirella Meić, Zorica Bučić, Joško Ševo te ostali mladi glumci i plesači. Za kostimografiju je zadužena Matija Vuica, režiju Nina Kleflin, a koreografiju Dejan Jakovljević.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima, u sustavu Ticketshopa ili u Scardoni (Srebrnjak 64).