Ova hajka znači samo jedno…

DPH Zagreb – 70 nam je godina tek…
2. travnja 2019.
Spremite datum: 19.10.2019.
7. kolovoza 2019.

U hrvatskom sportskom medijskom prostoru upravo se događa klasična zamjena teza da je Hajduk taj koji ne želi reprezentaciju na Poljudu, a zapravo je ne želi Hrvatski nogometni savez izbjegavajući promjene čime štiti privatne interese. Hajdukovi zahtjevi od kojih ni jedan nije ispunjen su razumni i racionalni, cilj im je boljitak nogometa i popravak odnosa na relaciji HNS -Hajduk. Evo ih: Implementacija i provedba usvojenog Zakona o sportu, strani povjerenik za suđenje, vraćanje Udruge prvoligaša, transparentni financijski izvještaji, jasni kriteriji za ulazak u HNS, izrada strategije, novi izbori u HNS-u usklađeni sa strategijom i Zakonom o sportu.

Sva ova hajka, zamjena teza, pritisak i medijska histerija usmjerena na naš klub znači da smo zajebanim ljudima stali na žulj, a smrdi i na interese visoke politike. Jedini pravi put da im se dugoročno odupremo projekt Za sva vrimena. Uključi se odmah:

Na Whatsapp ili Viber broj 099 666 4569 pošalji slike prednje strane osobne i tekućeg, OIB, adresu, IBAN, mobitel, mail i mjesečni iznos koji želiš donirati. Zatim će te djelatnici kontaktirati za potvrdu i to je to.

Za sva vrimena: projekt otkupa dionica Kluba

Cilj: Maknuti politiku iz kluba zauvijek tako da Nadzorni odbor biraju navijači (tako je i sada, ali voljom Grada)

Kako: Otkupom dionica kluba da svaki navijač mjesečno uplaćuje 27kn, 50kn, 91kn ili 150kn, do ukupnog iznosa 7.500kn

Što navijač dobije: Svoje ime u tematskom parku ) kada skupi 7500kn) kraj stadiona Poljud. Imena ostaju zauvijek!